Vardagslyx för kvinnor i alla åldrar.
designer: Marianne Sköld Maniette

Om Plesir

Det var en gång…

Historik

Marianne Sköld Maniette startade år 1993 en design och produktion av trosor. Hon ville göra trosor som skulle sitta skönt och ha en bra passform. Det viktiga var att trosorna inte skulle skära in vare sig vid midjan eller vid baken. Hennes bekantskapskrets fick agera testpanel. De blev mycket förtjusta av produkterna och önskade en fortsatt utveckling. Fler produkter tillkom därför under åren och företaget och dess kompetensen växte. År 2001 ombildades företaget till aktiebolag och bytte samtidigt namn till Plesir AB.

Vår affärsidé

Att designa och marknadsföra kroppsnära plagg som ger kvinnor i alla åldrar vardagslyx och välbefinnande.

Strategi

Att i nära och omedelbar kontakt sälja personligen till slutkund på visningar i ateljén, på arbetsplatser och på hemförsäljning, samt via hemsidan.

Hemförsäljning

All Plesir AB:s försäljning sker direkt mot slutkund. Vi har inga mellanhänder utan är involverade i hela kedjan för bästa resultat och pris. Vi handplockar våra tyger och spetsar för att försäkra oss om högsta kvalitet. Vi designar våra modeller i nära samarbete med våra kunder för god passform och vackert utseende.

Vill du vara värdinna?

Du kan handla våra produkter på hemsidan, på visningar i Plesirs ateljé på 2:a Långgatan i Göteborg, i ditt hem eller på ditt arbete. Vill du vara värdinna och ha ett eget trosparty för dina vänner, kollegor, grannar, golfkompisar etc.? Prata med oss så kommer vi gärna till dig!

I dagsläget har vi säljare främst i Göteborg och Bohuslän, men även i Stockholm, Skåne och på Gotland. Ring oss om du är intresserad av att ha ett homeparty! Vi kan lova dig och dina väninnor en rolig kväll!

Visning i ateljén

I vår ateljébutik i Göteborg har vi regelbundet visningar som du kan anmäla dig och dina väninnor till. På en visning får du se våra plagg på modeller och vi berättar om material, tipsar om olika sätt att bära plaggen osv. En visningskväll kryddas med härliga skratt och uppsluppen stämning. Ibland dricker vi lite vin och smakar på lite tilltugg till ”modevisningen”, efteråt provar vi loss och hittar den modell och färgkombination som passar dig bäst. Det går bra att handla på plats eller lägga en beställning.

Har du inte fått någon inbjudan och vill komma på en ateljévisning?! Lämna din mailadress till oss så kommer du med nästa gång!

Om du vill se hur en visning går till i ateljén och hur det ser ut ”bakom kulisserna” kollar du här:

Comments (0)

Lämna ett svar

Få inbjudningar och nyheter