Vardagslyx för kvinnor i alla åldrar.
designer: Marianne Sköld Maniette

Visningar i oktober/november

Visningar i oktober/november
15 oktober, 2020 lyxwicci

Här kommer nya visningsdatum! Särskilt till er som inte fick plats på det datum ni ville komma på förra omgången. Vi hoppas att ni hittar ett datum här som passar! Tänk på att ni kan få en egen visning om ni är några stycken! Vi kör ju lite mindre visningar nu i dessa tider.

Kom till oss i ateljén och få en riktigt trevlig kväll! Vi har skapat nya favoriter och sytt upp våra favoritmodeller i nya tyger och mönster. Våra mannekänger visar klänningar, toppar, kjolar och byxor i olika färger och material. Plesir står för vardagslyx för alla former! Våra helt underbara mannekänger bjuder på show om ni har tur! Du kan handla på plats eller göra en beställning.

Datum och tid för visningarna nedan. Visningen är kostnadsfri, men vi vill att du anmäler dig så vi vet hur många vi skall duka upp till. I dessa tider är antalet platser begränsat så först till kvarn..

Hjärtligt välkomna!
Marianne Sköld Maniette
designer

Anmälan

Anmäl dig via email. Ange hur många ni är som vill komma, samt vilket datum. Vi bjuder på lite gott att äta och dricka! Tänk på att vi har begränsat antal platser i dessa tider så det är ”först till kvarn”-principen som gäller.

Emailadress:   vardagslyx@plesir.se

Torsdag  29/10
Onsdag  4/11
Måndag  16/11

Kl. 18.30 i ateljén på 2a Långgatan 46 i Göteborg

Comments (0)

Lämna ett svar

Få inbjudningar och nyheter